Aluminiumfönster Malmö

Aluminiumfönster brukar användas i antingen moderna nybyggen, samt i större byggnadskomplex. Dels får man en både stilrent och påkostat intryck med aluminiumfönster och dels är de relativt lätta att hålla efter. När man beställer aluminiumfönster hos oss kan man välja mellan sju olika färger.

Fönsterglaset

Glaset som man sätter i fönsterramarna är givetvis väldigt viktigt och vi på FönsterMalmö.nu säljer alltid glas av allra högsta kvalitet.  Man brukar kunna välja mellan att få två eller tre glasskivor isatta, beroende på ramen, huset och vad man förväntar sig av sina fönster i form av isolering.

Man kan leka en hel del med fönster, välja ornamenterade glasrutor, glas som filtrerar bort solljus, färgade glas eller glas med textur som skyddar mot insyn. Hos oss kan man specialbeställa fönster efter egna mått utan extra kostnad och vi hjälper gärna till med monteringen.

Kontakta oss

Skicka gärna in en specifikation på era önskemål så kontaktar vi er och diskuterar olika lösningar inför en offert. Det går även bra att mejla om ni önskar hembesök så ringer vi upp och bokar in en tid!


(Lämna tom)

Kontaktformulär


Arctic Windows

Telefon: 072-566 66 67

Hemsida: arcticwindows.se

E-post

Mejla gärna om ni önskar hembesök så ringer vi upp och bokar in en tid!

[javascript protected email address]